torstai 28. kesäkuuta 2012

Synttäreitä


Ompahan taas kulunu aikaa siitä, kun oon viimeeks kirjotellut. Ei vaan ole yksinkertaisesti jaksanut, eikä aikataulut antanut myöten. Oon maaliskuusta asti ollut taas töissä äitiysloman jälkeen, niin kaikki aika ja energia menee siihen, että jaksaa vielä töiden jälkeen temuta Leevin kanssa.



Tosiaan... Leevikin täytti vuoden huhtikuun 13 päivä. Samalla vietettiin J:n 25v. synttäreitä heart Ihan kivat synttäripippalot oli, kahtena päivänä niitä vieteltiin, kun ei tuo meidän asunto nyt kovin iso ole, ainakaan isolle porukalle. Lahjojakin tuli vaikka kuinka paljon smiley





Tuossapa kakkuja. Pohjat ja päällystyksen tein itse J:n avustuksella, toisessa taisi olla päällä cappucino-mousse ja välissä joku punainen hedelmäsose (en enää muista laugh ja toisessa valkosuklaa-nougatmousse, välissä hedelmäseiskasosetta. Kengät on äitin tekemiä, toiset on Leevin kengät (croksit) ja toiset J:n (bootsit).



Tämmösiä autoja tulikin kaksi kappaletta, mutta eipä se mitään haittaa smiley

Ja toki itse päivänsankaristakin piti kuva ottaa.





Yritin tuossa yhtenä päivänä ommella Leeville haalaria oikein ihanasta vakosamettokankaasta, niin sinne ne meni äitin ompelukoneen luokse, eihän siitä taas miun tekemänä mitää tullu sad Kaavatkin olin piirtänyt ihan väärin, kun ei siinä ohjeessa sanottu, että jos pitää piirtää kaksi takalahjetta, ni ne pitäs sitten tietenkin olla eri paria, eikä saman jalan laugh Pyh, olkoot koko haalari, josko se sitte tulis valmiina joskus takasi angry



Alkaa tulla vähän kiire, kun olisi elokuussa häät tulossa, eikä meillä ole vielä edes sormuksia. Tai J kävi eilen jo omansa tilaamassa, miulleppa ei mieleistä löytynyt. Yksi ainut olisi ollut hinnaltaan ja ulkonäöltään sopiva, mutta kappas vaan, eihän miun nakkisormille kokoa löytynyt cheeky Kunhan joku päivä olisi aikaa, päästäisiin keskustan liikkeisiin katselemaan, mitä niistä löytyy. Toivottavasti nyt joku löytyisi, ettei tarvitsisi narua sormen ympärille pyörittää cheeky No, on meillä sentään aika, paikka ja maistraatti valmiina, kutsutkin on jo lähetetty laugh 50 ihmistä pitäisi kaiken kaikkiaan siellä olla, poisluettuna nää polvenkorkuset, joita ei ole edes laskettu, kun eihän heille tarvitse vielä silleen tarjottavaa olla. Ei myö mitään perinteisiä kirkkohäitä hirveine bileineen haluttu, maistraattiin vaan, ja kahvitarjoilut illalla, eikä mitään sen kummempaa ohjelmaakaan olla suunniteltu.



Alkaa taas olla vähän jutut vähissä, joten jätän tällä kertaa tähän, palataan taas smiley