tiistai 30. toukokuuta 2017

Persikka-mustikkakakku

Meidän pitää töissä yövuoroissa leipoa mummoille jotain kahvin kanssa, ja miulla alko tulla jo vähä kiire,et mitä teen, ni etin hakusanalla "helppo ja nopea leivonnainen", jolloin tämä tuli vastaan Soppa365 sivustolta. Sen sivuston mukaan tähän tulisi nektariinia, mutta koska meillä ei sellaisia ollut, laitoin ihan vaan purkkipersikoita ja viipaloin ne.


AINEKSET

3½dl vehnäjauhoja
1dl sokeria
1dl kookoshiutaleita
1tl leivinjauhetta
2 munaa
1dl maustamatonta jogurttia
½dl rypsiöljyä

Päälle:
Purkkipersikoita viipaloituna
1dl mustikoita
1rkl sokeria




Voitele irtopohjavuoka voilla tai öljyllä hyvin. Mittaa kuivat aineet vuokaan ja sekoita hyvin. Lisää munat, jogurtti ja rasva, sekoita tasaiseksi. Viipaloi persikat. Laita persikat, mustikat sekä sokeri ripotellen kakun päälle. Paista 200 asteessa uunin alatasolla 45-50min. Anna kakun jäähtyä ja irroita vuoasta.


Maku oli ihan ok, mutta seuraavalla kerralla pitää laittaa enemmin nestettä tms, sillä kakusta tuli aika kuivaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti